EN
Alle categorieën
_MG_0191_ 副本
Private design Strong Suction Cell Phone mount for Car Dashboard Windshield for iphone and samsung

Private design Strong Suction Cell Phone mount for Car Dashboard Windshield for iphone and samsung


Productdetail

Model NoT11+S100
productnaamSterke zuignap mobiele telefoonhouder voor autodashboard voorruit ventilatierooster, handsfree dash telefoonstandaard compatibel met universele iPhone 13 12 11 Pro XS Max 8 Samsung
GebruikAutodashboard of glazen voorruit
Compatibele telefoon3.5 "~ 6.5" slimme telefoon
Feature 1
Plat en glad dashboard: Als het dashboard vlak en glad is, installeer dan de zuignap er direct op. (Het dashboard/rode sticker is ontworpen om een ​​vlak oppervlak te creëren, dus overbodig voor een plat dashboard).
Feature 2Getextureerd en ongelijk dashboard: het dashboard is voor eenmalig gebruik. Voordat u de zuignap op een getextureerd of ongelijk dashboard monteert, drukt u 1 minuut hard op de pad en laat u de dashpad DRIE DAGEN zitten om een ​​hoge plakkerigheid te krijgen.
Feature 3Was de zuignap regelmatig: door de zuignap na langdurig gebruik af te spoelen en aan de lucht te drogen, kan de kleverigheid worden hersteld.
Feature 4We raden af ​​om de zuignap aan te brengen op het leer, de muur of gecoate glasoppervlakken, omdat de zuignap is ontworpen met een sterke viscositeit en aantrekkingskracht. Installeer het in dat geval in plaats daarvan op de voorruit of het ventilatierooster.
Toepassing 1Als je een heavy of duty telefoonhoesje met de ring gebruikt, moet je de ring uit het telefoonhoesje halen.
Toepassing 2Houd er rekening mee dat de dikte van de achterkant van de telefoonhoes minder dan 0.24 inch moet zijn. Het is niet geschikt voor ringen.

_MG_0191_ 副本

Gerelateerd product

Bericht Verzenden